dimarts, 19 de novembre del 2013

UNS ACLARIMENTS PER ACABAR DE CONVÈNCER

Avui us apuntem uns aclariments de certs dubtes que ens han arribat de gent interessada en venir a l'Orientaventura Climbat:

LA DISTÀNCIA
La distància de la cursa NO són els 30 quilòmetres que s'expliquen a la informació tècnica, aquests 30 quilòmetres corresponen al recorregut òptim fent totes les balisses, i la previsió és que cap equip o corredor sigui capaç de completar tot el circuit sencer.

LA CURSA INFANTIL
Com haureu vist també hi haurà una cursa infantil. La cursa es preveu que tingui una durada aproximada de 1 hora per tots els infants. Trasncorrerà per un entorn segur i sense perills i poc trànsit, tot i això hi ha la possibilitat per els més menuts de ser acompanyats per adults. El preu de la inscripció per els infantils és de 7 euros tant per nens com per adults acompanyants (els adults tindran avituallament però no obsequi de corredor).

LES PROVES ESPECIALS:
Les proves especials, seran, igual que tota la cursa fàcils i assequibles per tothom. Aquests punts de control especials sumaran punts i bonificaran temps i seran les següents modalitats: slackline, tir amb arc, golf i circuit d'iniciació de cordes. En el mapa únicament apareixeran les balisses especials marcades en color verd, però enlloc s'indicarà on estarà cada prova. Properament penjarem la informació de les bonificacions de cada prova especial.

Queden pocs dies no us hi PERDEU!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada